Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

På denne side kan du bekræfte din online deltagelse i arrangementet ‘Frivillighed i seniorlivet’, som afholdes den 16. maj kl. 17:30-19

Formålet med arrangementet er at inspirere og motivere dig til at deltage i lokale fællesskaber. Vi tager udgangspunkt i nogle af de livsforlængende fænomener, som sundhedsforsker Bente Klarlund Pedersen fremhævede på messen ‘Mere Fri Tid’

Du kan se programmet for arrangementet nedenunder formularen her på siden.

For at sikre at du får tilsendt et link forud for deltagelsen den 16. maj, beder vi dig om at bekræfte, at du deltager online i arrangementet. Det gør du ved at udfylde formularen her på siden og trykke ‘send’. 

Du vil modtage en mail med et link til deltagelse umiddelbart inden arrangementet. 

Jeg vil gerne bekræfte min online deltagelse i arrangementet

PROGRAM FOR ARRANGEMENTET

Tirsdag den 16. maj 2023 kl. 17:30-19:00

Frivillighed i seniorlivet

Hvordan kan civilsamfundet i fællesskab med det offentlige være med til at løse samfundets store udfordringer med mistrivsel og ensomhed?

Det medmenneskelige engagement er afgørende for civilsamfundets mange aktiviteter. Kan du se dig selv som frivillig i én af de mange organisationer, og hvad skal der til for, at du vil være frivillig?

Du kan blandt andet møde tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, som er initiativtager og medstifter af Det Sociale Netværk, der via frivillighed skaber øget netværk og fælleskaber for psykisk sårbare.

Du kan også møde Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen, som fortæller om visionerne for frivillighed i Mødrehjælpen.

Og endelig kan du møde Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors.

De tre oplægsholdere deltager i en debat om frivillighed, hvor der også bliver plads til spørgsmål og meningsudvekslinger.