Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Familievenner gør en stor forskel for børnefamilier ved selv få timers samvær. Det er som forælder dejligt at have en, der lytter, og som man kan snakke med om de ting, der fylder i hverdagen.

En Familieven er en frivillig, som kommer hjem på besøg i jeres familie én gang om ugen. Den frivillige Familieven hjælper, støtter og vejleder ud fra jeres families behov, uanset hvor gamle dine børn er. En Familieven er en ven af hele familien.

Vi gør, hvad vi kan for at matche dig med en frivillig Familieven, som har interesse i og kompetencer til at tilbyde netop den form for støtte, som du efterspørger.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at høre mere om Familieven, kan du skrive til rkh.familieven@rodekors.dk eller ringe på 28342891 

 

BLIV FRIVILLIG FAMILIEVEN

Som frivillig familieven giver du én til én støtten til en familie. Du kommer i familien gennem et helt år og får mulighed for at opbygge en nær relation til en familie, hvor du gør en stor forskel for både børn og voksne. Du skal have tid og lyst til at indgå i et fællesskab med en familie, hvor du hjælper med støtte og samvær alt efter deres behov.

Hvad forventer vi af dig?  

Som Familieven skal du have overskud til og et ønske om at støtte en børnefamilie. Ved at møde familien åbent og fordomsfrit og støtte i at håndtere de udfordringer, der opleves i hverdagen, kan du spille en afgørende rolle i at forbedre børn og familiers trivsel.   

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Den frivillige Familieven mødes som udgangspunkt med familien i 1,5 – 2 timer ugentligt gennem et år. Tid og sted aftales mellem familien og den frivillige Familieven, ligesom I selv aftaler, hvad I ønsker at være sammen om. 

Susanne er frivillig familieven

Få en forældrestøtte

HAR DU OGSÅ HELT SMÅ BØRN?

Frivillige Forældrestøtter

Familienetværket

DU KAN OGSÅ VÆRE MED

Læs mere her

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig