Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

På denne side kan du bekræfte din fysiske deltagelse i arrangementet ‘Frivillighed i seniorlivet’ den 16. maj kl. 17:30-19, som afholdes i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København.

Formålet med arrangementet er at inspirere og motivere dig til at deltage i lokale fællesskaber. Vi tager udgangspunkt i nogle af de livsforlængende fænomener, som sundhedsforsker Bente Klarlund Pedersen fremhævede på messen ‘Mere Fri Tid’

Du kan se programmet for arrangementet nedenunder formularen her på siden.

Eftersom der er så mange, der har tilmeldt sig, og vi har begrænset antal pladser, beder vi dig bekræfte din fysiske deltagelse i arrangementet ved at udfylde formularen her på siden og trykke ‘send’. 

Jeg vil gerne bekræfte min fysiske deltagelse i arrangementet

PROGRAM FOR ARRANGEMENTET

Tirsdag den 16. maj 2023 kl. 17:30-19:00

Frivillighed i seniorlivet

Hvordan kan civilsamfundet i fællesskab med det offentlige være med til at løse samfundets store udfordringer med mistrivsel og ensomhed?

Det medmenneskelige engagement er afgørende for civilsamfundets mange aktiviteter. Kan du se dig selv som frivillig i én af de mange organisationer, og hvad skal der til for, at du vil være frivillig?

Du kan blandt andet møde tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, som er initiativtager og medstifter af Det Sociale Netværk, der via frivillighed skaber øget netværk og fælleskaber for psykisk sårbare.

Du kan også møde Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen, som fortæller om visionerne for frivillighed i Mødrehjælpen.

Og endelig kan du møde Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors.

De tre oplægsholdere deltager i en debat om frivillighed, hvor der også bliver plads til spørgsmål og meningsudvekslinger.