Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Gennem en møderække på ti gange inviteres du til at erindre, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra livet. I Fortæl for Livet lærer du dig selv og en gruppe andre seniorer bedre at kende på en dybere og mere indgående måde end normalt.

Hvis du har mistet mange af dine nære og kære kan Fortæl for Livet være en god måde at blive en del af et nyt, stærkt fællesskab med udgangspunkt i gode minder og betydningsfulde øjeblikke.

Fortæl for Livet-grupperne består af 5-7 seniorer og en frivillig gruppeleder, som hjælper med at sætte samtalerne i gang og sørger for alle bliver hørt.

Bliv frivillig

For at blive frivillig gruppeleder i Fortæl for Livet skal du have tid og lyst til at mødes med en gruppe på 5-7 seniorer en gang om ugen i cirka ti uger.
Du skal på et Fortæl for Livet-kursus inden, du kan starte som frivillig gruppeleder.

Vi afholder kurser løbende. Er du interesseret i at blive frivillig gruppeleder i Fortæl for livet, så kontakt rkh.fortaelforlivet@rodekors.dk
Så kontakter vi dig, så snart vi kan tilbyde næste kursus.

Hvad forventer vi af dig?

Som frivillig gruppeleder i Fortæl for Livet er det dig, der hjælper med at sætte samtalerne i gang og sørger for at alle bliver hørt.

Hvor og hvornår skal du hjælpe?

Gruppen mødes en gang ugentlig cirka ti gange. Gruppen mødes i halvanden time. Vi har grupper rundt omkring i København på aktivitetscentre, plejehjem, kirker mv.

Læs om vores andre aktiviteter

Aktiviteter for seniorer

Tilmeld dig som frivillig i Fortæl for Livet

Vil du høre mere om muligheden for at være frivillig?

BLIV FRIVILLIG

Læs mere her

Nyd naturen og samværet i Gåvenner

FÅ EN GÅVEN

Klik her

Bliv en del af Herreklubben

Kom med nu