Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

FÅ EN RINGEVEN 

Savner du nogen at tale med? Og er du fyldt 65 år? Så er Ringevenner måske noget for dig!

En ringeven er en frivillig, du taler i telefon med ca. én gang om ugen. I bestemmer selv, hvornår og hvor længe telefonsamtalen varer. I kan tale om jeres hverdag, helbred, interesser eller noget helt fjerde.

Ringevenner er både for dig, der ønsker at have en ven i telefonen i en kort, afgrænset periode, og for dig, der gerne vil have en ringeven gennem længere tid. De frivillige ringevenner er mennesker i alle aldre og kan være forskellige steder i livet. Fælles for dem er, at de har overskud og lyst til en hyggelig telefonsamtale. Vi matcher dig med en frivillig, som passer godt til dig og dine forventninger. De frivillige ringevenner har tavshedspligt.

BLIV FRIVILLIG RINGEVEN 

Som frivillig ringeven vil du få en stor betydning for en ældre medborger, der savner én at tale med. I kan tale om løst og fast, fx jeres hverdag, fælles interesser, eller hvad der rører sig i jeres liv.

Vi søger frivillige, der har lyst til at lære en ældre medborger at kende, er positive er og nærværende i telefonen og som har tid til at ringe sammen én gang ugentligt. Nogle ringevenner taler sammen i en kort, afgrænset periode, mens andre er ringevenner gennem længere tid. Når du bliver frivillig i Ringevenner taler vi med dig om, hvad dine forventninger og ønsker er til relationen.

Jeg vil gerne være frivillig ringeven

Jeg vil gerne have en ringeven 

Kunne du tænke dig at blive en del af Snaksammen?

Klik her

Vil du høre mere om at blive frivillig?

Læse mere her

Bliv frivillig i Genbrug

Se her