Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Drømmeagenterne er et tilbud for dig, der er i behandling for afhængighed af alkohol, hash eller andre centralstimulerende stoffer i  Center for Rusmiddelbehandling i Hørsholmsgade.

Når du deltager i Drømmeagenterne, bliver du matchet med en frivillig, som vil være din faste støtte både under og efter din behandling for at hjælpe dig med at komme godt videre til et liv uden afhængighed. Her får du en at tale med om det, der er svært, og sammen finder I ud af, hvad I gerne vil lave sammen.

BLIV FRIVILLIG

Drømmeagenterne er et tilbud for voksne borgere 18 + i behandling for afhængighed af alkohol, hash og andre centralstimulerende stoffer. Drømmeagenterne er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Center for Rusmiddelbehandling i Hørsholmsgade og Røde Kors Hovedstaden.

Formålet med projektet er at udvikle og afprøve metoder der bygger bro mellem den kommunale behandlings indsats og frivillige fællesskaber, som et efterværn der bekæmper ensomhed hos socialt udsatte voksne.

Hvad forventer vi af dig?  

Det forventes at du er god i en én-til-én relation og kan skabe tillid hos andre mennesker. Som drømmeagent vil du være i tæt samarbejde med en konsulent fra Røde kors Hovedstaden samt en medarbejder fra Rusmiddelbehandling i Hørsholmsgade. Du vil få den nødvendige viden og understøttelse. Du skal være mindst 25 år for at kunne melde dig som drømmeagent.

Hvor og hvornår skal du hjælpe?   

Det forventes at et match vil vare i ca. 6 måneder, hvor du som drømmeagent vil støtte borgeren i at indfri sine drømme om nye fællesskaber efter endt behandling. Det forventes at du kan afsætte to timers frivilligt arbejde om ugen, men der vil være fleksibilitet i forhold til fordeling af timer, da det vil koordineres med den borger, du vil blive matchet med. 

Der vil være frie rammer for hvilke aktiviteter i skal og vil lave sammen, og I får mulighed for at kunne koble jer på allerede eksisterende aktiviteter i Røde kors Hovedstaden.

BLIV FRIVILLIG NU

Hvis du vil høre mere om Drømmeagenterne, er du meget velkommen til at kontakte os 

38 33 64 00