Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

BLIV MATCHET MED EN FRIVILLIG DRØMMEAGENT

Du kan blive matchet med en frivillig drømmeagent, som vil være din faste støtte efter din behandling og kan hjælpe dig med at slå hul på udviklingen mod en rusfri tilværelse.

Jeres relation fokuserer på gode stunder, og skaber et frirum, hvor I kan dyrke fælles interesser og tale om det, der er svært.

Sammen mødes i cirka en gang om ugen i seks måneder. Hvilke interesser og aktiviteter I ønsker at dyrke sammen, finder I ud af i fællesskab, så relationen bliver jeres. At blive matchet med en frivillig drømmeagent, handler nemlig først og fremmest om at danne en relation, som har aktiviteter, nærvær og fællesskab i fokus.

Når du har tilmeldt dig Drømmeagenter, vil du blive inviteret til en samtale, hvor du sammen med en frivillig teamleder, dykker ned i dine forventninger, behov og ønsker til aktiviteter.

De frivillige drømmeagenter er minimum 25 år, og kan både være studerende, i arbejde eller pensioneret. Fælles for dem er, at de er motiverede for at opbygge en relation til dig.

BLIV FRIVILLIG DRØMMEAGENT

Som frivillig drømmeagent støtter du et menneske i den svære, og vigtige, overgang fra behandling til en rusfri tilværelse. For mange kan det nemlig være svært at få et nyt netværk og opsøge meningsfulde aktiviteter i denne overgang.

Derfor er det vigtigt at skabe en stærk relation, som fokuserer på gode stunder og skaber et frirum, hvor man kan dyrke fælles interesser og aktiviteter.

Et match forløber over seks måneder, og vi baserer matchet på jeres fælles interesser og behov.

Som frivillig drømmeagent har du et tæt samarbejde med en frivillig leder og en konsulent fra Røde kors Hovedstaden. Det er ikke et krav, at du har kendskab til rusmiddelbehandling. Det vigtigste er, at du kommer og er dig selv. Resten sørger vi for at klæde dig på til.

Drømmeagenterne er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Center for Rusmiddelbehandling i Hørsholmsgade og Røde Kors Hovedstaden.

SPØRGSMÅL?

Vil du høre mere om at blive matchet med en drømmeagent eller muligheden for at blive frivillig? Send en mail på drommeagent@rodekors.dk

BLIV FRIVILLIG LEDER

Vi leder efter dig, der har overskud, gode samarbejdsevner og er god til at koordinere. Du skal have tid og lyst til at tage ansvar for, at dine frivillige kollegaer har de bedst mulige rammer for at skabe gode fællesskaber.

Jeg vil gerne være frivillig drømmeagent

Jeg vil gerne have en drømmeagent

"Det er bare lettere, når man er to."

Mød Jonas, der er frivillig drømmeagent

Hanne hjælper folk med at jagte deres drømme

Mød Hanne, der er frivillig drømmeagent