Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Maduddelingen Nørrebro foregår to gange om ugen på adressen Nordre Fasanvej 218 gennem gitterporten.

Når du kommer efter en kurv, er det vigtigt, at du har din egen pose med, som du kan pakke dine varer over i. Når du kommer og henter dine varer hos os, har du også mulighed for at besøge vores hyggelige kaffesalon, hvor vi serverer kaffe/te og kage og god stemning. Her kan du også snakke lidt med de frivillige og andre deltagere. Vi inviterer også løbende på forskellige oplæg i Kaffesalonen.

For at du kan tildeles en kurv i Maduddelingen Nørrebro, skal du tilmelde dig her. Der åbnes for tilmeldinger kl. 10 dagen før uddelingen

Guide til tilmelding

Ved tilmelding vælger du det tidsinterval, du vil hente din kurv i. Det er vigtigt, at det også er i det tidsrum, du dukker op, når du skal hente din kurv – så er vi sikre på, at det hele glider bedst muligt. Der åbnes for tilmeldinger dagen inden uddelingen, og der lukkes for tilmeldinger en time inden uddelingen, eller når der ikke er flere pladser. Det er kun muligt at bestille én kurv pr. husstand.

Har du problemer med at tilmelde dig, kan du ringe til vores reception på 3833 6400. Vores søde receptionister vil tage imod dit navn og telefonnummer, og du vil efterfølgende blive ringet op.

Hold dig orienteret om Maduddelingen Nørrebro og følg os på Facebook.

 

ÅBNINGSTIDER:

TIRSDAG KL.15.30-17.30

FREDAG KL. 13.30-15.30