Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Røde Kors Hovedstaden er medlem af Center for ledelse (CfL) Det betyder, at du som frivillig leder frit kan deltage i CfLs Klubhusmøder, hvor aktuelle ledelsesudfordringer er på dagsordenen.

HVAD ER ET CFL- KLUBHUSMØDE?

Et CfL-Klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-12. Her deltager ledere fra det offentlige og private erhvervsliv, og inspireres af relevante teorier, cases og best practice. Deltag hjemmefra via Zoom eller vær med i CfLs lokaler på Østerbro. Efter kl. 12 er der mulighed for at blive og spise frokost og styrke dit netværk.

Du kan deltage alene, men vi opfordrer til at deltage sammen med en frivillig lederkollega, for at sikre læring og videndeling.

HVORDAN KOMMER JEG MED?

Er du frivillig leder og ønsker du at deltage, kan du finde oversigten over Klubhusmøder nedenfor. Følg linket til den enkelte begivenhed og find tilmeldingsformularen nederst på siden. Udfyld navn, titel (frivillig leder), email, mobil, organisation (Røde Kors Hovedstaden) og firmaadresse (Nordre Fasanvej 224, 2. 2200 KBH N) og angiv om du vil deltage fysisk hos CfL (med eller uden frokost), København eller online.

KLUBHUSMØDER I 2024

KONTAKT OS

Møde

Har du spørgsmål eller ideer til kurser for frivillige, så kontakt udviklingskonsulent Katrine Elbæk på katelb@rodekors.dk

Kurser og events hos Røde Kors Hovedstaden

Læs mere

Velkomstmøder

Læs mere

Online kurser

Læs mere

Kurser via mitrødekors.dk

Læs mere