Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Har du spørgsmål vedrørende vores kurser og events, kan du altid skrive til udviklingskonsulent Katrine Elbæk på katelb@rodekors.dk.

Kommende kurser og events

Velkomstmøde for frivillige

Er du ny frivillig i Røde Kors Hovedstaden? Så vil vi gerne invitere dig til Velkomstmøde!

Til Velkomstmødet møder du andre, der som dig netop er startet som frivillig i én af Røde Kors Hovedstadens mere end 50 aktiviteter. Sammen lærer I organisationen endnu bedre at kende og får indsigt i, hvordan du sammen med ca. 3.000 andre frivillige hjælper hovedstadens socialt udsatte borgere. Du får også viden om, hvor du finder kurser og events for frivillige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til fællesskabet i Røde Kors Hovedstaden!

Please notice, the information meetings are conducted exclusively in Danish.

OBS: Når du udfylder tilmeldingsformularen accepterer du, at Røde Kors Hovedstaden må behandle dine persondata ifm. kursusafvikling, herunder kontakte dig via sms, telefon og e-mail: Læs mere om Røde Kors’ politik om persondata.

Type Velkomstmøde
Kursusdato 2023-10-12 17:00 19:00
Målgruppe Alle frivillige

Bliv dus med demens

'Bliv dus med demens' er Røde Kors Hovedstadens nyeste kursus om demens, som skal give dig gode fif og værktøjer til et godt samvær med mennesker med demens. 

'Bliv dus med demens' er Røde Kors Hovedstadens nyeste kursus om demens, som skal give dig gode fif og værktøjer til et godt samvær med mennesker med demens.

Kurset er for alle, der er tilknyttet Røde Kors Hovedstadens aktiviteter; deltagere, frivillige, medlemmer eller ansatte. Måske møder du et behov for viden om demens i dit arbejde eller i dit privatliv, eller måske synes du bare, at emnet er interessant. 

Det var på alle måder en spændende og lærerig dag, og vi gik derfra som 'demens-venner' med mod på at være der for vores medmennesker med demens - både som frivillige og som privatpersoner.

- Fortalt af en tidligere deltager efter kurset.

Type Oplægsaften
Kursusdato 2023-10-24 17:00 20:00
Målgruppe Alle

Velkomstmøder

Læs mere

Online kurser

Læs mere

Kurser via mitrødekors.dk

Læs her

For ledere

Læs her