Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Har du spørgsmål vedrørende vore kurser og events, kan du altid skrive til udviklingskonsulent Katrine Elbæk på katelb@rodekors.dk.

Kommende kurser og events

Velkomstmiddag for nye frivillige og deltagere

Er du ny frivillig eller deltager hos Røde Kors Hovedstaden? Så kom med og deltag i vores velkomstmiddag på tværs. Her har muligheden for at opleve hvilken organisation du er blevet en del af og møde andre frivillige eller deltagere på tværs af alle vores indsatsområder og sociale aktiviteter.

Du vil få et kendskab til Røde Kors Hovedstaden, et dejligt måltid mad og hyggeligt samvær. I løbet af arrangementet vil du kort blive introduceret til Røde Kors Hovedstaden som organisation og efterfølgende sidde i mindre grupper og spise sammen.

Det er gratis at deltage for alle nye frivillige og deltagere.
Vi håber at se dig til en hyggelig aften.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden ved at trykke på tilmeld eller skrive/ringe til nedenstående. Opstår der nogle spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt.

Type Fællesspisning
Kursusdato 2024-04-04 17:00 19:00
Målgruppe Alle

Velkomstmøde for frivillige

Er du ny frivillig i Røde Kors Hovedstaden? Så vil vi gerne invitere dig til Velkomstmøde!

Til Velkomstmødet møder du andre, der som dig netop er startet som frivillig i én af Røde Kors Hovedstadens mere end 50 aktiviteter. Sammen lærer I organisationen endnu bedre at kende og får indsigt i, hvordan du sammen med ca. 3.000 andre frivillige hjælper hovedstadens socialt udsatte borgere. Du får også viden om, hvor du finder kurser og events for frivillige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til fællesskabet i Røde Kors Hovedstaden!

Please notice, the information meetings are conducted exclusively in Danish.

OBS: Når du udfylder tilmeldingsformularen accepterer du, at Røde Kors Hovedstaden må behandle dine persondata ifm. kursusafvikling, herunder kontakte dig via sms, telefon og e-mail: Læs mere om Røde Kors’ politik om persondata.

Type Velkomstmøde
Kursusdato 2024-04-09 17:00 19:00
Målgruppe Alle frivillige

Velkomstmøder

Læs mere

Online kurser

Læs mere

Kurser via mitrødekors.dk

Læs her

For ledere

Læs her