Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Har du lyst til at hjælpe til på et af vores mødesteder?

De mødestedsfrivillige er forudsætningen for, at alle indsamlere kan afhente deres indsamlingsbøsse inden de går ud på deres rute. Du vil som mødestedsfrivillig være med til at skabe den gode Røde Kors stemning på mødestedet, sende indsamlerne afsted og siden tage imod dem og den fyldte indsamlingsbøsse, som skal tælles op som det allersidste.

Som mødestedsfrivillig bliver du en del af et team på 6-10 personer, som skal sørge
for at indsamlerne kan blive sendt godt afsted med indsamlingsbøsse, materialer
og godt humør.

 

Opgaverne består helt konkret i:

  • Indretning af mødestedet
  • Pakning af materialer i muleposer
  • Plombering af indsamlingsbøsser
  • Registrering af indsamlere i INDSAM, som er vores online registreringssystem for indsamlere, inden indsamleren sendes ud på ruten
  • Modtage og optælle indsamlingsbøsser samt registrere indsamlerens indsamlede beløb i INDSAM
  • Nedpakning og oprydning på mødestedet
  • Du bliver tilbudt et kursus i INDSAM forud for indsamlingen, enten ved fysisk fremmøde eller undervisningsvideoer.

 

Hvis du har lyst til at være mødestedsleder, så skal du desuden påtage dig at lede og fordele arbejdet på mødestedet, deltage i et online og et fysisk informationsmøde, lære at anvende INDSAM så du kan
supportere de mødestedsfrivillige og du skal skaffe lidt sponsoreret forplejning fra den lokale bager og/eller supermarked til de mødestedsfrivillige og indsamlerne.

I 2024 er det søndag den 6. oktober!

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Ja, jeg vil gerne være mødestedsfrivillig

Spørgsmål og svar om landsindsamlingen 2024

Det kan du tro – det gør du, når du tilmelder dig på indsamler.dk.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du sende en mail til indsamling.rkh@rodekors.dk.

Nej, hvis I går en rute sammen, er det kun én af jer der skal tilmelde sig. 

Ja, skriv det i en mail til indsamling.rkh@rodekors.dk, så sørger vi for, at I får flere indsamlingsbøsser.

 

Ja. Vi udleverer din indsamlingsbøsse og materialer til din privatadresse. Du bedes derfor skrive en mail med din nuværende adresse til indsamling.rkh@rodekors.dk.

Ja. Du kan hente din indsamlingsbøsse mm. hos Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224, 2. sal, i receptionen ugen op til indsamlingsdagen. 

Du er velkommen til at hjælpe med indsamlingen som frivillig på et af mødestederne, hvor indsamlerne afleverer indsamlingsbøsser på indsamlingsdagen. Du kan melde dig som mødestedsfrivillig ved at skrive til indsamling.rkh@rodekors.dk.

Ja, du kan godt få mere end én rute. Du skal blot skrive en mail til os på indsamling.rkh@rodekors.dk.

Efter du har gået din rute, kan du i år, indlevere din indsamlingsbøsse på alle mødesteder i Hovedstaden. Du vil få udleveret en liste over alle mødestederne, sammen med indsamlingsbøssen på din privat adresse i ugen op til indsamlingen. 

Når du tilmelder dig, kan du selv vælge det distrikt, du ønsker at samle ind i. Er du allerede tilmeldt, men ønsker at samle ind i et andet distrikt, eksempelvis fordi mødestedet ligger tættere på dit hjem, kan du kontakte os på tlf. 38 33 64 00 eller indsamling.rkh@rodekors.dk. Hvis du sender os en e-mail, så husk at oplyse dit fulde navn, telefonnummer samt i hvilket distrikt du ønsker at samle ind. Vær dog opmærksom på, at andre distrikter allerede kan have mange indsamlere, og at det derfor kan være sværere at få en rute i et andet område end det, du oprindeligt har fået tildelt.  

Indsamlingen foregår i tidsrummet 9-15 på den første søndag i oktober. Indleveringstidspunkt på alle mødestederne er fra kl. 10-15. 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du aflevere din personlige indsamlingsbøsse hos Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224 2. sal, i receptionen. 

Du kan tilmelde dig gymnasieindsamlingen og læse nærmere om konkurrencen på https://www.rodekors.dk/indsamler/gymnasieindsamler.

Du kan få udleveret et diplom med det beløb, du har indsamlet, når du afleverer din raslebøsse på mødestedet. Alle indsamlere får deres indsamlede kontantbeløb tilsendt i en e-mail efter indsamlingen. På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke mulighed for at sende dig en SMS med det indsamlede beløb. Vi har desværre heller ikke mulighed for at oplyse, hvor meget du har samlet ind via MobilePay. 

Nej. Vi videregiver ikke navne- eller kontaktoplysninger på vores indsamlere.