Røde Kors Landsindsamling
Giv tre timer søndag den 1. oktober 2023. Meld dig som indsamler og gør noget meningsfuldt.
Bliv indsamlerRøde Kors indsamlingen finder sted hvert år den første søndag i oktober, hvor indsamlere i hele landet samler ind til fordel for mennesker med behov for hjælp både herhjemme og ude i verden. Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu, og så vi kan sikre den akutte og livreddende hjælp, når næste katastrofe rammer.
I 2023 er det søndag den 1. oktober!
HVAD GÅR PENGENE TIL?
Røde Kors er altid til stede. Vi er verdens største humanitære organisation, og i mere end 150 år har vi hjulpet mennesker igennem krige, katastrofer og sårbare livssituationer. Hvert år giver vi katastrofehjælp til 85 millioner mennesker verden over. Vi bruger også penge på at understøtte det store sociale arbejde, som bl.a. frivillige i Røde Kors Hovedstaden udfører herhjemme.
Her kan du læse mere om, hvordan de indsamlede penge gør nytte.
BLIV FRIVILLIG UDDELER
Du kan også blive frivillig i ugen op til landsindsamlingen. Vi har nemlig brug for hjælp til at uddele bøsserne til indsamlerne.
Spørgsmål og svar om vores landsindsamling
Du kan tilmelde dig på indsamler.dk.
Det kan du tro – det gør du, når du tilmelder dig på indsamler.dk.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du sende en mail til indsamling.rkh@rodekors.dk.
Nej, hvis I går en rute sammen, er det kun én af jer der skal tilmelde sig.
Ja, skriv det i en mail til indsamling.rkh@rodekors.dk, så sørger vi for, at I får flere indsamlingsbøsser.
Ja. Vi udleverer din indsamlingsbøsse og materialer til din privatadresse. Du bedes derfor skrive en mail med din nuværende adresse til indsamling.rkh@rodekors.dk.
Ja. Du kan hente din indsamlingsbøsse mm. hos Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224, 2. sal, i receptionen ugen op til indsamlingsdagen.
Du er velkommen til at hjælpe med indsamlingen som frivillig på et af mødestederne, hvor indsamlerne afleverer indsamlingsbøsser på indsamlingsdagen. Du kan melde dig som mødestedsfrivillig ved at skrive til indsamling.rkh@rodekors.dk.
Ja, du kan godt få mere end én rute. Du skal blot skrive en mail til os på indsamling.rkh@rodekors.dk.
Efter du har gået din rute, kan du i år, indlevere din indsamlingsbøsse på alle mødesteder i Hovedstaden. Du vil få udleveret en liste over alle mødestederne, sammen med indsamlingsbøssen på din privat adresse i ugen op til indsamlingen.
Når du tilmelder dig, kan du selv vælge det distrikt, du ønsker at samle ind i. Er du allerede tilmeldt, men ønsker at samle ind i et andet distrikt, eksempelvis fordi mødestedet ligger tættere på dit hjem, kan du kontakte os på tlf. 38 33 64 00 eller indsamling.rkh@rodekors.dk. Hvis du sender os en e-mail, så husk at oplyse dit fulde navn, telefonnummer samt i hvilket distrikt du ønsker at samle ind. Vær dog opmærksom på, at andre distrikter allerede kan have mange indsamlere, og at det derfor kan være sværere at få en rute i et andet område end det, du oprindeligt har fået tildelt.
Indsamlingen foregår i tidsrummet 9-15 på den første søndag i oktober. Indleveringstidspunkt på alle mødestederne er fra kl. 10-15.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du aflevere din personlige indsamlingsbøsse hos Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224 2. sal, i receptionen.
Du kan tilmelde dig gymnasieindsamlingen og læse nærmere om konkurrencen på https://www.rodekors.dk/indsamler/gymnasieindsamler.
Du kan få udleveret et diplom med det beløb, du har indsamlet, når du afleverer din raslebøsse på mødestedet. Alle indsamlere får deres indsamlede kontantbeløb tilsendt i en e-mail efter indsamlingen. På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke mulighed for at sende dig en SMS med det indsamlede beløb. Vi har desværre heller ikke mulighed for at oplyse, hvor meget du har samlet ind via MobilePay.
Nej. Vi videregiver ikke navne- eller kontaktoplysninger på vores indsamlere.
Lufthavnsindsamling
– alle valutaer bliver til støtte til lokale indsatser
I Københavns Lufthavn har Røde Kors Hovedstaden opstillet en stor indsamlingsbøsse, hvor det er muligt for rejsende at donere penge. Pengene bliver brugt til vores daglige arbejde med at hjælpe socialt udsatte mennesker i Danmark.
