Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Velkommen til Røde Kors Hovedstaden

Velkommen til Røde Kors Hovedstaden. Du er blevet en del af et helt særligt fællesskab.

Vi er over 28.000 mennesker i hovedstaden, som er der for hinanden i de perioder i livet, hvor vi har brug for lidt ekstra hjælp og støtte.

Vi håber, at du bliver glad for at være en del af vores fællesskab.

Velkomstmiddag

Som ny i Røde Kors Hovedstadens aktiviter og tilbud kan du deltage i Røde Kors Hovedstadens velkomstmiddag for nye deltagere og frivillige.

Ved velkomstmidddagen vil du få kendskab til Røde Kors Hovedstaden som organisation, et dejligt måltid mad og hyggeligt samvær med andre deltagere og frivillige.

Andre deltageres oplevelser

Vi skriver løbende artikler om vores aktiviteter og de mennesker, der har glæde af dem. Læs nogle af artiklerne her.

Her er du også velkommen

Røde Kors Hovedstaden har mange tilbud, du måske ikke kender endnu. Læs mere om nogle af dem her.

Netværkshuset Nørrebro

For dig, der gerne vil møde nye mennesker i trygge omgivelser – uanset om du er ung eller ældre, har børn eller er alene.

Netværkshuset Kastruplund

Et mødested i Kastrup for 18-65-årige, som savner flere relationer. Her er der plads til mennesker med forskellige aldre og baggrunde, som mødes til fælles oplevelser i trygge omgivelser.

Parathjælperne

Parat er et hjælpe netværk, hvor frivillige parathjælpere træder til og hjælper mennesker i en akut eller sårbar situation med hverdagsopgaver. Har du brug for at blive fulgt til lægen, handlet ind eller sat gardiner op, kan en parathjælper måske hjælpe dig.

Nyhedsbrev og sociale medier

Hold dig opdateret med vores seneste aktiviteter, begivenheder og historier ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du finder tilmeldingen til nyhedsbrevet nederst på hjemmesiden.

Følg os på vores sociale medier for at være en del af vores digitale fællesskab. Vi er til stede på Facebook, Instagram og LinkedIn.