Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I løbet af efteråret kan du shoppe unikke genbrugsmøbler, tøj, tasker og meget mere i Røde Kors’ nye butik på Frederikssundsvej 300. Du kan også allerede nu blive en del af det frivillige fællesskab i butikken.

– Vi glæder os meget til at åbne vores nye megastore ved Husum Torv. Det bliver mere end 250 kvadratmeter med alt fra køkkenudstyr til børnetøj, fortæller Anna Gerdes, som er frivillig butiksleder i den nye butik. Hun bor selv i Brønshøj og glæder sig til at komme i gang i lokalerne.

Store genbrugsbutikker hitter

Butikken på Frederikssundsvej bliver den femte store Røde Kors-butik i hovedstaden, og de store butikker med bredt udvalg er et hit blandt kunderne.

– Her har du alt samlet et sted – du kan få tøj og udstyr til både voksne og børn, og i butikken på Frederikssundsvej kommer vi også til at sælge små møbler. Vi ved fra de andre store butikker, at det er populært blandt vores kunder, fortæller Anna og fortsætter:

– De store butikker byder samtidig på et stort fællesskab blandt de frivillige. Det vil blive et hold på omkring 50 frivillige, der skal drive og udvikle den nye butik. En del er allerede i gang, men der er altid plads til flere på holdet – også nu, hvor vi er i gang med at indrette lokalerne.

Vil du være med?

Hvis du vil høre mere om at være frivillig i butikken, er du velkommen til at kontakte Anna på annger@rodekors.dk eller på 2929 3014.

Følg butikken