Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Det er med bankende hjerte og stolthed i stemmen, at vi dette efterår igen kan byde ni universitetspraktikanter velkommen på kontoret på Nordre Fasanvej. Praktikanterne kommer med vidt forskellig baggrund og fra forskellige uddannelsesinstitutioner, og de er klar til at bidrage med deres kompetencer og sprøjte ny energi og nye idéer ind i Røde Kors Hovedstaden.

 

Universitetspraktikanterne skal hjælpe os og sørge for, at vi er knivskarpe på alt lige fra kommunikation til analyse. De har rygsækken pakket med den nyeste viden fra forskellige områder, og det er lige præcis det, der gør, at vi føler os meget heldige, når de vælger Røde Kors Hovedstaden som deres praktiksted. Praktikanterne er med til effektivisere processer, og de kan få lov til at prøve kræfter med det, de brænder for.

 

Hos Røde Kors Hovedstaden er man ikke ”bare” praktikant. Du indgår i et team af dygtige medarbejdere, og praktikforløbet klæder praktikanterne på til den virkelighed, der venter, når de kommer ud på den anden side af universitetets grå betonmure og ud i den virkelige verden.

 

Du kan møde vores skønne praktikanter her og blive klogere på, hvem de er, og hvor de kommer fra:

LINE KLOSTER JEPSEN

Line er uddannet ergoterapeut og har tidligere arbejdet med senhjerneskadede. Hun læser nu en kandidat i Socialt arbejde på Aalborg Universitet i København. Hun er som praktikant tilknyttet Seniorområdet.

SELINA HEMME

Selina læser en kandidat i Socialt arbejde på Aalborg Universitet i København, og hun er som praktikant tilknyttet det sociale arbejde.

STINE ROE

Stine er analyse- og evalueringspraktikant hos os og læser Sociologi og Kulturanalyse på Syddansk Universitet.

FREJA MYGIND POULSEN

Freja er praktikant på Familieområdet og skal hovedsageligt være tilknyttet projektet Frivillig Forældrestøtte, hvor hun skal være aktivitetsleder. Derudover skal hun være turleder i Familienetværket, hvor hun skal arrangere udflugter og ture ud af huset. Freja læser Pædagogik på Københavns Universitet.

REBECCA TORDRUP

Rebecca er kommunikationspraktikant hos os og læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalist i Aarhus.

LAURA KRØIS

Laura læser en kandidat i Dansk på Syddansk Universitet i Odense og er kommunikationspraktikant her hos os.

LÆRKE LYKKE ANDERSEN

Lærke er eventpraktikant og har derfor lige nu fuldt fokus på Landsindsamlingen, der finder sted den 2. oktober 2022. Efterfølgende skal hun prøve kræfter med en masse andre events. Lærke læser en kandidat i Sundhedsfremme og Psykologi på Roskilde Universitet.

LINE KOUSGAARD

Line er praktikant i Sind og Sårbarhed og læser en kandidat i Psykologi og Kultur- og Sprogmøde Studier på Roskilde Universitet.

KATHRINE JOHANNE POULSEN

Kathrine er eventpraktikant hos os og læser Leisure Management på Erhvervsakademiet Zealand i Roskilde.

Bliv frivillig

Hvis du også har lyst til at prøve kræfter af med arbejdet hos Røde Kors Hovedstaden, kan du melde dig som frivillig ved at ansøge lige herVi vil så gerne hjælpe dig ved at finde frem til en aktivitet, hvor din viden og erfaring kan komme i spil og hjælpe andre.