Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Foråret er på vej, og det betyder, at vi kan byde tre universitetspraktikanter velkommen på kontoret på Nordre Fasanvej. Praktikanterne kommer med vidt forskellig baggrund og fra forskellige universiteter, og de er klar til at bidrage med deres kompetencer og erfaring.

Universitetspraktikanterne er med til effektivisere processer, og de kan få lov til at prøve kræfter med det, de brænder for. De har rygsækken pakket med den nyeste viden fra forskellige områder, og det er lige præcis det, der gør, at vi føler os meget heldige, når de vælger, at deres praktik skal være hos Røde Kors Hovedstaden.

Hos Røde Kors Hovedstaden er man ikke ”bare” praktikant. Du indgår i et team af dygtige medarbejdere, og praktikforløbet klæder praktikanterne på til den virkelighed, der venter, når de kommer ud på den anden side af universitetets grå betonmure og ud i den virkelige verden.

Du kan møde vores skønne praktikanter her og blive klogere på, hvem de er, og hvor de kommer fra:

Anna Bjerg Lillevang

Anna er praktikant på tværs af Sind og Sårbarhed og Senior og læser en kandidat i Social Intervention på Roskilde Universitet. Anna er desuden uddannet sygeplejerske.

Shamica Victoria Have Filtenborg

Shamica læser en bachelor i Europæisk Etnologi på Københavns Universitet og er som praktikant tilknyttet seniorområdet. Desuden er Shamica også aktivitetsleder i vores senioraktivitet Fortæl for Livet.

Katrine Eg Andersen

Katrine læser en kandidat i Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet og er analyse- og evalueringspraktikant.

Hvis du også har lyst til at prøve kræfter af med arbejdet hos Røde Kors Hovedstaden, kan du melde dig som frivillig her. Vi vil så gerne hjælpe dig ved at finde frem til en aktivitet, hvor din viden og erfaring kan komme i spil og hjælpe andre.