Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I julen hjælper Røde Kors Hovedstaden dér, hvor vi ser et behov. Det kan både være hos familier der har brug for økonomisk støtte igennem vores julehjælp, seniorer der savner besøg og julestemning på plejehjemmene, og juleaften, hvor mange savner nogle at være sammen med.

BLIV FRIVILLIG OVER JULEN

Som frivillig i juletiden kan man bidrage på mange måder, og har man gode idéer til eksempelvis børneaktiviteter juleaften eller hyggelige tiltag på plejehjemmene, er der rig mulighed for at byde ind. Det vigtigste er, at vi sørger for, at deltagerne i vores juleaktiviteter får en god oplevelse, og bliver mødt af frivillige, der er med til at sprede god stemning.

Vi holder informationsmøder i november og december, hvor du vil blive klædt godt på. Når du tilmelder dig som frivillig, gennem frivilligformularen nedenfor, vil du blive kontaktet med mere information. 

Det er obligatorisk at deltage på informationsmøderne, for at vi kan sikre os, at I alle sammen er klædt så godt på som muligt, og har fået svar på alle de spørgsmål og tanker, I måtte have omkring jeres rolle.

Har du allerede nu spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på rkh.julefest@rodekors.dk.

Deltag i julefesten

Tilmeld dig her

Få økonomisk hjælp i julen

Læs mere om julehjælp

Bliv frivillig over julen