Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

OM RØDE KORS HERBERG FOR KVINDER

Røde Kors Herberg for kvinder er en selvejende institution med driftoverenskomst med Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden.

Herberget drives efter § 110 i Serviceloven. Herberget har 27 døgnpladser – hvoraf 8 af pladserne er til unge i alderen 18-30 år.

Der er ikke krav om visitation eller henvisning fra kommunen for at få en plads på herberget. Man kan selv henvende sig ved at ringe til os og forespørge om en ledig plads.

Hvis der er ledige pladser, vil man komme til en visitationssamtale med henblik på afklaring af, om man er i målgruppen for herberget.

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig er din vigtigste opgave at yde omsorg og socialt samvær til kvinder i en udsat position. Du samarbejder også med det faste personale om praktiske opgaver for eksempel i forbindelse med aftensmad og oprydning.

Der er desuden mulighed for at være med til at løfte forskellige aktiviteter såsom strikkecafé, havearbejde og yoga. Er der noget særligt du brænder for og har lyst til at sætte i gang, er vi også meget åbne overfor det.

Vi forventer, at du tager minimum to vagter om måneden, og du forpligter dig i minimum et halvt år. Det er både muligt at tage vagter i hverdage kl. 15:45-20 og i weekender kl. 10-14 og 16-20.

Man skal være minimum 24 år for at blive frivillig på herberget.

Illustration af kvinde der sidder på en sofa på et af kvinde herbergets værelser.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du høre mere om Røde Kors Herberg For Kvinder, så kontakt herberget:

rodekorsherberg@regionh.dk

38 61 95 03

INFORMATION

Kettegård Allé 14, 2650 Hvidovre.

Døgnåbent.

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

Tilmeld dig som frivillig her

Du kan også blive en del af

MENTORORDNING FOR KVINDER PÅ HERBERGET

Læs mere her

Hør mere om mulighederne for at blive frivillig i

KVINDENETVÆRKET

Læs mere her