Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Omsorgscenter Eirsgaard er henvendt til hjemløse voksne, som bliver udskrevet fra hospitaler, men som endnu ikke er helt raske efter afsluttet hospitalsbehandling.

På omsorgscenteret sørger plejepersonalet for ro og pleje i op til to uger, mens du restituerer. Husets team af frivillige kan blandt andet yde omsorg, sludre med dig, hvis du har lyst/behov, hjælpe med praktiske gøremål samt give sundhedsfaglig vejledning, hvis du har brug for det. Gennem opholdet på centret vil du få en seng, en aflåst skabsplads og adgang til bad- og toiletfaciliteter.

Forud for et ophold på omsorgscenteret, skal du henvises af en socialsygeplejerske eller gadeplansmedarbejder. Derefter sørger centrets personale for at tildele dig en plads, hvis det er muligt.

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig i omsorgscenteret kan du være med til at støtte patienter, der er udskrevet fra sygehus efter behandling af en fysisk sygdom, men som endnu ikke er raske nok til at være alene. Støtten er i form af både omsorg, samtale og behandling.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig i Omsorgscenter Eirsgaard kan du være med til at støtte patienter i form af både omsorg, samtale og mindre behandlinger (afhænger af din eventuelle baggrund). Sommetider vil du også skulle hjælpe med de praktiske opgaver, der er i forbindelse med driften af omsorgscentret.
Du skal have lyst til at hjælpe personer med forskellige baggrunde. Din faglige baggrund, alder og køn er underordnet. Vigtigst er, at du er rummelig, positiv og med mentalt overskud.  

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Som frivillig i Omsorgscenter Eirsgaard er du frivillig i hverdage, weekender og helligdage i dag- og aftentimerne.  

JIMMY OG JANNIES FORTÆLLING

Hør hvordan Jimmy og Jannie er med til hjælpe hjemløse i Omsorgscenteret Eirsgaard.

Tilmeld dig som frivillig her