Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

BLIV MATCHET MED EN FRIVILLIG DRØMMEAGENT

Du kan blive matchet med en frivillig drømmeagent, som vil være din støtte, enten under, eller efter din behandling og kan hjælpe dig med at slå hul på udviklingen mod en rusfri tilværelse.

Jeres relation fokuserer på gode stunder, og skaber et frirum, hvor I kan dyrke fælles interesser og tale om det, der er svært.

Sammen mødes i cirka en gang om ugen i seks måneder. Hvilke interesser og aktiviteter I ønsker at dyrke sammen, finder I ud af i fællesskab, så relationen bliver jeres. At blive matchet med en frivillig drømmeagent, handler nemlig først og fremmest om at danne en relation, som har aktiviteter, nærvær og fællesskab i fokus.

Når du har tilmeldt dig Drømmeagenter, vil du blive inviteret til en samtale, hvor du sammen med en frivillig teamleder, dykker ned i dine forventninger, behov og ønsker til aktiviteter.

De frivillige drømmeagenter er minimum 25 år, og kan både være studerende, i arbejde eller pensioneret. Fælles for dem er, at de er motiverede for at opbygge en relation til dig.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Drømmeagenter er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Center for Rusmiddelbehandling i Hørsholmsgade og Røde Kors Hovedstaden.

Din behandler er derfor med ind over forløbet.

Hvis du ønsker at blive matchet med en frivillig drømmeagent, så tag fat i din behandler og tal om hvordan I bedst kan komme i gang. I vil tale Drømmeagenter igennem og evt. udfylde tilmeldingsformularen i fællesskab.

Derefter kommer en teamleder fra Røde Kors og afholder en samtale med dig, for at lære dig bedre at kende og finde det bedst mulige match.

Teamlederen finder et match, som du godkender, og I kan derefter have jeres første møde.

Vi anbefaler at det første møde sker på Hørsholmsgade, og evt. i samarbejde med din behandler.

VIL DU MATCHES MED EN DRØMMEAGENT?

Tryk på knappen og udfyld tilmeldingsformularen. Har du spørgsmål, så skriv til os på: drommeagent@rodekors.dk

"Det er bare lettere, når man er to."

Mød Jonas, der er frivillig drømmeagent

Hanne hjælper folk med at jagte deres drømme

Mød Hanne, der er frivillig drømmeagent