Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

BLIV EN DEL AF FAMILIENETVÆRKET

Familienetværket er et tilbud til din familie som savner et socialt netværk og et pusterum i hverdagen. I familienetværket vil din familie få mulighed for at mødes med andre børnefamilier til fælles spisning 1 gang om måneden. Til fællesspisning er der mulighed for at hygge sig som familie, men også for at danne netværk til andre familier.

Der er et team af frivillige som sætter rammen for spisningen og som planlægger aktiviteter som passer til de behov og ønsker I og de andre familier har. Fx skærer vi græskar til Halloween, laver påskepynt og spiller spil. De frivillige er nærværende og har tid og lyst til at være sammen med dig og din familie.

Den sidste lørdag i måneden tager familier på tværs af vores 6 familienetværk på udflugt til fx Zoo, en svømmehal, skøjtebanen eller en sjov legeplads. Det er gratis for alle at være med i Familienetværket samt på turene.

BLIV FRIVILLIG I FAMILIENETVÆRKET

Som frivillig i Familienetværket får du stor betydning for børnefamilier med begrænset socialt netværk. Igennem fællesspisninger vil du sammen med et team af frivillige få mulighed for at støtte sårbare børnefamilier, ved at være nærværende, lyttende og planlægge aktiviteter, som passer til familiernes ønsker og behov.

Aktiviteterne kan indebære alt fra forskellige lege, klippeklistre til påske og jul samt skære græskar til Halloween. Ved at bidrage til at skabe hyggelige rammer og oplevelser for familierne, kan du være med til at forbedre trivslen og livsvilkårene for både forældre og børn. Som frivillig er du med til at stå for indkøb og madlavning, samt aktiviteter før og efter det fælles måltid.

Der er 6 Familienetværk i Røde Kors Hovedstaden, og de 6 Familienetværk mødes hver især til fællesspisning og samvær én gang om måneden. Hvis du har overskud til at støtte familier og tid til at deltage i netværkets aktiviteter 1 gang om måneden, så hører vi meget gerne fra dig!

Vil du vide mere?

Så kan du kontakte teamet bag Familienetværket på familienetvarket.rkh@rodekors.dk

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig

Jeg vil gerne have et familienetværk

Støt en sårbar børnefamilie

Bliv familieven

Klik her

Bliv en del af Kvindenetværket

Qnet

Læs mere

Job- og Udannelsesmentor

Bliv mentor her

Se mere her