Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Familienetværket er sted sted, hvor din familie kan møde andre familier, og børnene kan få nye legekammerater. I Familienetværket får I nogle timer, hvor I kan slappe af og nyde det hyggelige samvær. I familienetværket mødes vi én gang om måneden, hvor vi spiser sammen og nyder fælles oplevelser. 

For at blive en del af Familienetværket kan du og din familie kontakte os på mail familienetvarket.rkh@rodekors.dk eller telefon 3833 6400, eller I kan henvende jer til sekretariatet, som noterer og giver jeres kontaktoplysninger til Familienetværket.

Det er gratis for alle at være med i Familienetværket. 

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig støtter du familierne ved at deltage og bidrage til at skabe hyggelige rammer omkring spisningen og samværet i Familienetværket. Du skal have lyst til at indgå i diverse aktiviteter med deltagerne og sørge for, at både børn og forældre får en god oplevelse.

Hvad forventer vi af dig?  

Du kan blive frivillig i Familienetværket, hvis du har overskud til at støtte sårbare familier og tid til at deltage i netværkets aktiviteter én gang om måneden. Som frivillig i netværket møder du familierne i øjenhøjde. Ved at være opmærksom på de udfordringer som familierne står med i hverdagen, kan du være med til at forbedre trivslen og livsvilkårene for både forældre og børn.   

Hvor og hvornår skal du hjælpe?   

Der er 6 Familienetværk i Røde Kors Hovedstaden fordelt mellem Nørrebro, Frederiksberg, Sydhavn og Tårnby. De 6 Familienetværk mødes hver især til fællesspisning og samvær én gang månedligt. Derudover mødes familier på tværs af alle Familienetværk sidste lørdag i måneden, hvor de tager på tur. 

Kontakt os på familienetvarket.rkh@rodekors.dk, hvis du vil vide mere om at være frivillig.

Støt en sårbar børnefamilie

Bliv familieven

Klik her

Bliv en del af Kvindenetværket

Qnet

Læs mere

Job- og Udannelsesmentor

Bliv mentor her

Se mere her

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig