Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I ‘God start på livet’ tilbydes forældre en frivillig forældrestøtte, som har tid og lyst til at give sparring på hverdagsudfordringer og ikke mindst være én at snakke med om alt det nye. En omsorgsfuld frivillig kommer fast hos jer i hjemmet, og kan være med til at skabe ro, overblik og et pusterum i hverdagen.

Alle frivillige forældrestøtter har viden om småbørn og overskud at dele ud af for at støtte jer i at skabe en tryg og stimulerende hverdag for det lille barn. Vi gør, hvad vi kan for at matche dig med en frivillig, som har interesse i og kompetencer til at tilbyde netop den form for støtte, som du efterspørger. 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du vil vide mere om ‘God start på livet’ – enten som frivillig, eller fordi du har lyst til at få en frivillig forældrestøtte?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på rkh.godstartpaalivet@rodekors.dk

Eller ring til os på telefon: 3833 6400

BLIV FRIVILLIG FORÆLDRESTØTTE

Som frivillig giver du 1-1 støtte til en småbørnsfamilie i Hovedstaden. Din indsats som frivillig er kerneaktiviteten i projektet, og støtten kan typisk omhandle at støtte op om forældrerollen og aktiviteter med det lille barn, at styrke forældrenes overblik og overskud i hverdagen, eller at introducere familien til andre relevante aktiviteter og tilbud i deres nærområde.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig forældrestøtte, skal du deltage i et obligatorisk intro-kursus/basisuddannelse for at blive klædt på til både rollen som frivillig og for at sikre, at du har den rette viden om små børns udvikling, den første tid og forældrerollen. 
Det vil derfor være en fordel, at du har viden fra dit nuværende eller tidligere professionelle virke – eller som minimum fra egen livserfaring. Derudover skal du være indstillet på at deltage i ovenstående kurser/kompetenceudvikling, samt kunne forpligte dig til et længere forløb.

Hvornår afholdes aktiviteten?   

Som frivillig matches du med en familie i et forløb af 6-12 måneders varighed. I mødes ca. 1 gang om ugen i et par timer, når det passer jer. 

Tilmeld dig som frivillig forældrestøtte

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

BLIV EN DEL AF QNET

Læs mere her

Vil du være en del af Familievenner?

BLIV FRIVILLIG HER

Klik her

JULEHJÆLP

Læs mere