Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

BLIV EN DEL AF VÆRKET

Føler du dig mere alene, end du har lyst til? Vil du gerne udvide dit netværk eller styrke dine nuværende relationer? Så er Værket måske noget for dig. 

Værket er et fællesskab for dig som er mellem 30 og 60 år, som ønsker at styrke dine sociale kompetencer i godt og trygt selskab med andre voksne.

Lige nu er der to Værket-grupper, der mødes ugentligt mandag og tirsdag fra 17-19 på Nørrebro. Du vil blive tilknyttet en af grupperne.

På møderne vender gruppen sammen med frivillige gruppeledere stort og småt, spørger ind til hinanden og arbejder med ensomhed gennem forskellige øvelser. Det kunne fx være øvelsen “At komme i kontakt med andre”, som giver konkrete idéer og redskaber til at indlede og vedligeholde samtaler.

Hvis du har lyst til at øve dine sociale evner til at indgå og opsøge nye netværk i fællesskab med andre, så tøv ikke med at henvende dig.

BLIV FRIVILLIG GRUPPELEDER

Som gruppeleder i Værket er du med til at skabe rammerne om meningsfulde samtaler om ensomhed og meget andet. Du vil bidrage til at bryde med ensomhed som et tabu og støtte op om modet, engagementet og kompetencerne hos deltagerne i gruppen.

Der er lige nu en gruppe om mandagen og tirsdagen. Du vil blive tilknyttet en af grupperne og indgå i et team af gruppeledere. Du skal kunne deltage i gruppen to gange om måneden. Derudover skal du være klar på at facilitere øvelser og indgå i dem på lige fod med deltagerne og øvrige gruppeledere, samtidig med at du skal deltage i løbende møder i gruppeleder-truppen.

Du vil blive klædt rigtig godt på til opgaven gennem grundig introduktion, supervision, kompetencekurser og sparring.

Grupperne foregår hver mandag og tirsdag fra 17-19 i lokaler på Nørrebro tæt på Nørrebro St.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du høre mere om at deltage i en Værket-gruppe eller muligheden for at blive frivillig?

Så kontakt os:

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

TIL FRIVILLIGE I VORES INDSATSER FOR PSYKISK SÅRBARE:

Jeg vil gerne være frivillig

Jeg vil gerne være en del af Værket

Netværkshuset Nørrebro er et mødested for dig, der savner et nærværk

Læs mere