Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Føler du dig mere alene, end du har lyst til? Vil du gerne udvide dit netværk eller styrke dine nuværende relationer? Så er Værket måske noget for dig. 

Værket er et fællesskab for dig, som er mellem 30 og 60 år og ønsker at styrke dine sociale kompetencer i godt og trygt selskab med andre voksne.

Lige nu er der tre Værket-grupper, der mødes ugentligt mandage, tirsdage og onsdage  fra 17-19 på Nørrebro. Du vil blive tilknyttet en af grupperne.

På møderne vender gruppen sammen med frivillige gruppeledere stort og småt, spørger ind til hinanden og arbejder med ensomhed gennem forskellige øvelser. Det kunne fx være øvelsen “At komme i kontakt med andre”, som giver konkrete idéer og redskaber til at indlede og vedligeholde samtaler.

Hvis du har lyst til at øve dine sociale evner til at indgå og opsøge nye netværk i fællesskab med andre, så tøv ikke med at henvende dig.

Udstilling om ensomhed

Fra fredag den. 24 maj og frem til torsdag den 13. juni vil du kunne opleve den antropologiske udstilling ‘DET STED VI STÅR, I DET SKJULTE ENSOMME’, som er skabt af Arendse Reeh i samarbejde med deltagere fra Røde Kors-aktiviteten ‘Værket’, i Enghaveparken på Vesterbro.

Du kan også se billeder og lydklip fra udstillingen her

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 38336400 eller send en mail på vaerket.rkh@rodekors.dk

Vil du være frivillig gruppeleder?

Som gruppeleder i Værket er du med til at skabe rammerne om meningsfulde samtaler om ensomhed og meget andet. Du vil bidrage til at bryde med ensomhed som et tabu og støtte op om modet, engagementet og kompetencerne hos deltagerne i gruppen.

Der er lige nu tre grupper om mandagen, tirsdagen og onsdagen. Du vil blive tilknyttet en af grupperne og indgå i et team af gruppeledere. Derudover skal du være klar på at facilitere øvelser og indgå i dem på lige fod med deltagerne og øvrige gruppeledere, samtidig med at du skal deltage i løbende møder i gruppeleder-truppen.

Du vil blive klædt rigtig godt på til opgaven gennem grundig introduktion, supervision, kompetencekurser og sparring.

Grupperne foregår hver mandag, tirsdag og onsdag fra 17-19 i lokaler på Nørrebro.

 • Savner du fællesskaber?

  Vores netværkshuse er for dig, som gerne vil møde nye mennesker i trygge omgivelser – uanset om du er ung eller ældre, har børn eller er alene.

  Læs om Netværkshuset Nørrebro
 • Vil du have en Besøgsven?

  I Besøgsvenner bliver du matchet med en frivillig, som du kan snakke med om løst og fast samt lave forskellige aktiviteter med.

  Gå til Besøgsvenner
 • Har du brug for at bevæge dig?

  Bevægelsesvenner er et tilbud til dig, der lever med psykisk sårbarhed og ønsker at skabe en relation til et andet menneske gennem bevægelse og motion.

  Få en Bevægelsesven