Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Værket er et fællesskab, hvor du én gang ugentligt mødes i eftermiddags/aftentimerne med andre voksne mellem 30 og 60 år, og hvor frivillige gruppeledere danner rammerne for mødegangene. Du bliver en del af en gruppe, hvor I mødes om at udveksle erfaringer og lave øvelser og aktiviteter inden for forskellige temaer.  

Formålet med Værket er at skabe et socialt fællesskab, hvor du sammen med andre voksne kan finde måder at bryde ensomheden på. Hver netværksgruppe kan bestå af op til 10-12 mennesker, og hvert netværk har tilknyttet 3-4 frivillige. 

BLIV FRIVILLIG

Hvem hjælper du? 

I Værket kan du som frivillig være med til at arbejde med at bryde ensomheden og styrke trivslen for deltagerne. De fælles aktiviteter er lokalt bestemt af deltagere og frivillige. Der indgår øvelser, snakke og erfaringsudvekslinger i grupperne som ved opstart består af 10-12 mennesker.   

Hvad forventer vi af dig?   

Som frivillig bliver du gruppeleder for en netværksgruppe, som mødes en gang hver uge. I er 3-4 gruppeledere, så I kan skiftes til at lede gruppens snakke og øvelser fra gang til gang.
Som frivillig tilrettelægger man programmet for de enkelte netværksmøder i frivilliggruppen og skiftes til at være ansvarlig for øvelser og praktiske ting. Man igangsætter deltagernes samtaler i gruppen ved hjælp af forskellige metoder og materialer – og derudover er man en støtte til deltagerne under møderne.  

Du bliver klædt på til rollen med grundig introduktion, supervision, kompetencekurser og sparring.  

Hvor og hvornår skal du hjælpe?   

Gruppemøderne foregår hver uge tirsdag i tidsrummet 17-19 i fine lokaler på Frederiksberg.  

Vi er også ved at starte en gruppe på Amager.

BLIV FRIVILLIG NU

Vil du høre mere om at deltage i en Værket-gruppe eller muligheden for at blive frivillig?

Så kontakt os:

vaerket.rkh@rodekors.dk

38 33 64 00

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

TIL FRIVILLIGE I VORES INDSATSER FOR PSYKISK SÅRBARE: