Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I Netværkshuset Nørrebro kan du deltage i hyggelige aktiviteter og fællesspisning. Du kan også få trænet dit danske sprog eller bare kigge forbi til en kop kaffe. Vi hjælper dig også gerne, hvis du har spørgsmål til breve, ansøgninger eller lignende. Vi har forskellige kreative værksteder, og du har mulighed for at prøve både yoga og NADA. Det er gratis at komme i Netværkshuset og alle er velkomne. Netværkshuset har åbent onsdag, fredag og søndag i tidsrummet 16:00 til 20:00.

Klik på billedet nedenfor for at se vores aktuelle program.

netvaerkshuset norrebro

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 38336400 eller send en mail på rkh.claus.thestrup@rodekors.dk

Vil du være frivillig i Netværkshuset?

Som frivillig i Netværkshuset Nørrebro er du med til at skabe et hyggeligt værested med plads til mennesker i alle aldre og med forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Sammen med husets brugere og frivillige vil du være med til at forberede og gennemføre forskellige aktiviteter som fællesspisning og værksteder samt at skabe en tryg og hyggelig atmosfære.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig i Netværkshuset Nørrebro er du med til at gennemføre aktiviteter og skabe et hyggeligt værested med plads til mennesker i alle aldre og sociale baggrunde. Du skal være åben og have overskud til at lytte. Du skal være fyldt 18 år.

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Netværkshuset har åbent onsdag, fredag og søndag i tidsrummet 16:00 til 20:00.

Frivilligteamet møder på vagten 10 minutter før at Netværkshuset åbner, og har ansvaret for, at der er ryddet op, når Netværkshuset lukkes.  

 • Savner du fællesskaber?

  Vores netværkshuse er for dig, som gerne vil møde nye mennesker i trygge omgivelser – uanset om du er ung eller ældre, har børn eller er alene.

  Læs om Netværkshuset Nørrebro
 • Vil du have en Besøgsven?

  I Besøgsvenner bliver du matchet med en frivillig, som du kan snakke med om løst og fast samt lave forskellige aktiviteter med.

  Gå til Besøgsvenner
 • Har du brug for at bevæge dig?

  Bevægelsesvenner er et tilbud til dig, der lever med psykisk sårbarhed og ønsker at skabe en relation til et andet menneske gennem bevægelse og motion.

  Få en Bevægelsesven