Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I Netværkshuset Nørrebro kan du deltage i hyggelige aktiviteter og fællesspisning. Du kan også få trænet dit danske sprog eller bare kigge forbi til en kop kaffe. Vi hjælper dig også gerne, hvis du har spørgsmål til breve, ansøgninger eller lignende. Vi har forskellige kreative værksteder, og du har mulighed for at prøve både yoga og NADA. Det er gratis at komme i Netværkshuset og alle er velkomne. Netværkshuset har åbent onsdag, fredag og søndag i tidsrummet 16:00 til 20:00.

Klik på billedet nedenfor for at se vores aktuelle program.

netvaerkshuset norrebro

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig i Netværkshuset Nørrebro er du med til at skabe et hyggeligt værested med plads til mennesker i alle aldre og med forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Sammen med husets brugere og frivillige vil du være med til at forberede og gennemføre forskellige aktiviteter som fællesspisning og værksteder samt at skabe en tryg og hyggelig atmosfære.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig i Netværkshuset Nørrebro er du med til at gennemføre aktiviteter og skabe et hyggeligt værested med plads til mennesker i alle aldre og sociale baggrunde. Du skal være åben og have overskud til at lytte. Du skal være fyldt 18 år.

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Netværkshuset har åbent onsdag, fredag og søndag i tidsrummet 16:00 til 20:00.

Frivilligteamet møder på vagten 10 minutter før at Netværkshuset åbner, og har ansvaret for, at der er ryddet op, når Netværkshuset lukkes.  

VIL DU VIDE MERE?

Vil du gerne høre mere om Netværkshuset Nørrebros tilbud eller muligheden for at blive frivillig i huset?

rkh.claus.thestrup@rodekors.dk

38 33 64 00

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

 

FØLG MED PÅ FACEBOOK