Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

I Røde Kors Hovedstadens genbrugsbutikker kan du købe tøj, møbler og ting, du ikke finder andre steder. Hvert besøg er unikt, for ingen butik er den samme i morgen, som den er i dag. Når den flotte nederdel eller den charmerende sofa er solgt, har vi ikke en ny magen til. Vi har det, vi har – indtil vi ikke har det mere.

Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går til vores sociale indsatser. Derfor er vi nogle gange nødt til at sige nej tak til ting, vi vurderer, vi ikke kan sælge.

Selvom vi sætter pris på alle donationer, er der nogle genstande, vi vurderer, ikke giver værdi til vores genbrugsbutikker. Derfor har vi lavet en liste over de donationer, vi meget gerne vil modtage, og de donationer vi helst ikke vil modtage.

Find nærmeste butik

Donér til butikkerne

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvor ligger den nærmeste genbrugsbutik?

Med 15 genbrugsbutikker i hovedstaden er vi altid tæt på dig. Find vores adresser, eller find os på et kort, her.

Hvad kan man donere til genbrugsbutikkerne?

Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går til vores sociale indsatser. Derfor er vi nogle gange nødt til at sige nej tak til ting, vi vurderer, vi ikke kan sælge. Læs mere om, hvad vi modtager, og hvad vi helst ikke modtager, her.

Hvor ligger Røde Kors’ tøjcontainere?

I Røde Kors’ tøjcontainere kan du aflevere tøj, sko, bælter, tasker, tekstiler og linned, du ikke længere bruger. Find din nærmeste tøjcontainer her.

Hvordan donerer man møbler?

Ønsker du at donere møbler til en af vores genbrugsbutikker, kan møblerne afhentes hos dig af en af vores frivillige chauffører. Udfyld formularen her.

Brug for mere information?

Har du henvendelser omkring vores genbrugsbutikker i Hovedstaden, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 60100061

Telefonen har åbent alle hverdage fra k.. 8.30-11.00.

Vil du være frivillig i en af vores butikker? 

Som frivillig i Genbrug er du med til at gøre en positiv forskel for vores miljø og klima, og samtidig støtter du også Røde Kors’ arbejde i dit lokalområde og ude i verden. 

Frivillige står for driften af butikkerne og er derfor en meget vigtig del af Røde Kors Hovedstaden. Der er altid plads til gode, frivillige kræfter i vores butikkers arbejdsfællesskaber, og vi har helt sikkert en opgave, som du kan løse eller interesserer dig for.

Opgaverne i en genbrugsbutik er meget varierende og kan bestå i at sortere, prissætte og holde orden i butikken. I de større genbrugsbutikker er der også mulighed for at få tildelt et ansvarsområde i butikken – for eksempel bogafdelingen eller tøjafdelingen.

Åbningstider og arbejdstider varierer fra butik til butik. 

SÅDAN BLIVER DU MATCHET

Udfyld tilmeldingsformular


Du udfylder tilmeldingsformularen du her på siden, med henblik på at blive kontaktet af vores matchteam.

Indledende samtale med matchteamet

Frivillig fra matchteamet ringer dig op og snakker med dig om mulighederne for at være frivillig, så I sammen kan finde den helt rigtige aktivitet til dig.

Samtale med frivillig leder

Du sættes du i forbindelse med en frivillig leder, som inviterer dig til en frivilligsamtale, hvor vi snakker om hvilken rolle der passer bedst til dig.

Du starter som frivillig

Du er nu klar til at starte dit frivillige engagement. Vi sørger altid for at klæde dig godt på til rollen.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med henblik på at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden. 

 • Ledige frivilligjobs

  På frivilligjob.dk kan du finde beskrivelser af de indsatser, hvor vi mangler frivillige lige nu.

  Se frivilligjobs
 • Bliv frivillig leder

  Vil du bruge dine personlige og faglige kompetencer til at løfte andre frivillige?

  Sådan bliver du frivillig leder
 • Kurser og events

  Vores temaaftener, oplæg, kurser og events er et gratis tilbud til alle vores frivillige.

  Se kommende arrangementer