Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Hos Røde Kors Hovedstaden driver cirka 3.500 frivillige mere end 50 forskellige indsatser, som alle har til formål på forskellig vis at hjælpe mennesker, som har brug for omsorg og støtte dér, hvor de er i deres tilværelse. Mere end 150 frivillige har taget et ekstra ansvar på sig som ledere. Lederfællesskabet har både plads til og brug for dig, der vil være med til at understøtte det frivillige engagement.

Det kan vi tilbyde dig som frivillig leder

  • En plads i et stort og stærkt frivilligt fællesskab
  • Kurser for frivillige
  • Adgang til sparring
  • Mulighed for at være med til at sætte retning og skabe rammer
  • Udvikling i dit personlige lederskab

Sådan kommer du med på holdet

Vi leder efter dig, der har overskud, gode samarbejdsevner og er god til at koordinere. Du skal have tid og lyst til at tage ansvar for, at dine frivillige kolleger har de bedst mulige rammer for at skabe gode fællesskaber sammen med de mennesker, vi hjælper. Du er god til at engagere og motivere mennesker omkring dig, og du bliver selv motiveret af at se både frivillige og deltagere udvikle sig i det sociale arbejde.

Ansøg direkte til en specifik lederstilling via vores oversigt på frivilligjob.dk eller tilmeld dig vores informationsmøde, hvor du kan høre mere.


Du kan også udfylde dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor – så ringer vi dig op og tager en snak om mulighederne.

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig leder

Mød dine lederkollegaer

Peter er frivillig leder i Vågetjenesten. I videoen her kan du høre ham fortælle om, hvordan det er at være en del af én af verdens største humanitære organisationer.

Berit er frivillig leder i vores netværk for tidligere misbrugere. Hør hende fortælle om, hvordan hendes frivillige arbejde kan noget andet end hendes daglige job som projektleder.