Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Hos Røde Kors Hovedstaden driver cirka 3.500 frivillige mere end 50 forskellige indsatser, som alle har til formål på forskellig vis at hjælpe mennesker, som har brug for omsorg og støtte dér, hvor de er i deres tilværelse. Mere end 150 frivillige har taget et ekstra ansvar på sig som ledere. Lederfællesskabet har både plads til og brug for dig, der vil være med til at understøtte det frivillige engagement.

Det kan vi tilbyde dig som frivillig leder

  • En plads i et stort og stærkt frivilligt fællesskab
  • Kurser for frivillige
  • Adgang til sparring
  • Mulighed for at være med til at sætte retning og skabe rammer
  • Udvikling i dit personlige lederskab

Sådan kommer du med på holdet

Vi leder efter dig, der har overskud, gode samarbejdsevner og er god til at koordinere. Du skal have tid og lyst til at tage ansvar for, at dine frivillige kolleger har de bedst mulige rammer for at skabe gode fællesskaber sammen med de mennesker, vi hjælper. Du er god til at engagere og motivere mennesker omkring dig, og du bliver selv motiveret af at se både frivillige og deltagere udvikle sig i det sociale arbejde.

Ansøg direkte til en specifik lederstilling via vores oversigt på frivilligjob.dk.

Du kan også udfylde dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor – så ringer vi dig op og tager en snak om mulighederne.

Mød dine lederkollegaer

Peter er frivillig leder i Vågetjenesten. I videoen her kan du høre ham fortælle om, hvordan det er at være en del af én af verdens største humanitære organisationer.

Berit er frivillig leder i vores netværk for tidligere misbrugere. Hør hende fortælle om, hvordan hendes frivillige arbejde kan noget andet end hendes daglige job som projektleder.

Bliv frivillig leder i indsats for unge på kanten af hjemløshed

Vil du være med til at lede og udvikle en unik indsats, der hjælper unge på kanten af hjemløshed i København? Så kan du blive vores nye frivillige aktivitetsleder

Engageret aktivitetsleder søges til Venner viser vej

Et dansk netværk er noget af det vigtigste for at falde til, når man kommer til Danmark fra et andet land. Vil du være med til at sørge for, at flere nye danskere får danske venner?

Teamleder til nyopstartet frivilligteam

Bliv frivillig teamleder i nyopstartet team, og vær med til at skabe matches mellem frivillige drømmeagenter, og mennesker der er på vej mod en en rusfri tilværelse.

Bliv Frivillig Teamleder i Lederteam for Vågetjenesten Frederiksberg og Valby

Vågetjenesten har brug en 3. teamleder til lederteamet, der synes, det er er sjovt at koordinere og engagere vores frivillige vågere, samt at klæde dem godt på til rollen. Er du god til at arbejde med mennesker, så det måske dig vi leder efter?

Bliv leder i Besøgsvenner og gør en forskel for ældre med begrænset netværk

Nu har du muligheden for at indgå i et engageret team af frivillige teamledere i Røde Kors Hovedstadens Besøgsvenner for seniorer! Vi søger teamledere til distrikterne Valby, Indre By, Vanløse, Østerbro og Nørrebro.

Er du god til at møde mennesker – også i telefonen? Bliv leder i Ringevenner!

Vi søger en aktivitetsleder i Ringevenner, som er en aktivitet for seniorer med begrænset netværk og som ønsker at få en telefonven gennem Røde Kors Hovedstaden.

Har du en matchmaker i maven?

Bliv frivillig nu og skab meningsfulde matches for mennesker der lever med psykisk sårbarhed.

Bliv aktivitetsleder og skab fællesskab for psykisk sårbare unge!

Synes du det kunne være spædende at være med i et projekt på Nørrebro med fokus på fællesskab, relationer og sjove aktiviteter for unge psykisk sårbare, sammen med tre andre aktivitetsledere og et helt frivilligteam.

Teamleder til Tryghedsopkald – vi skaber tryghed hos enlige ældre

Har du lyst til at rekruttere nye frivillige, byde enlige ældre velkommen i Tryghedsopkald samt blive en del af et stabilt frivilligt lederteam? Så læs med her.

Vil du give gode oplevelser for udsatte børnefamilier? Så bliv teamleder på ture

Som frivillig teamleder for ture i Familienetværket, er du med til give udsatte børnefamilier gode oplevelser sammen med andre familier.

HR Team søges til Omsorgscenter for Hjemløse

Hvis man er hjemløs og bliver udskrevet fra hospitalet, så bliver man udskrevet til gaden. Derfor tilbyder Røde Kors’ omsorgscenter Eirsgaard to ugers ophold med den nødvendige omsorg, sygepleje og socialfaglige støtte.

Bliv teamleder i netværk for kvinder, der har været i voldelig nær relation

Brænder du for ledelse og er du god til at koordinere? Har du livserfaring, empati og overblik? Vil du være med til at skabe rammerne for, at frivillige og kvinder matches i en 1:1 relation og sammen skaber et menings- og værdifuldt forløb?

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig leder