Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Har du forladt arbejdsmarkedet og indtaget pensionisttilværelsen? 
Står du midt i overgangen eller går du bare og glæder dig til at det sker?

Den 3. alder er en ny og spændende livsfase med masser af muligheder. Messen ”Mere Fri Tid” er din guide til et aktivt og meningsfuldt seniorliv, og vi har samlet en bred vifte af muligheder for at engagere og involvere sig, indgå i nye fællesskaber og foretage sig noget meningsfuldt sammen med andre.

Den 18. januar 2025 vil en lang række forskellige foreninger og organisationer igen stå klar med en invitation til at byde dig indenfor i deres fælleskab, hvad enten det er som aktiv udøvende deltager, medlem eller frivillig.

Dagen byder også på foredrag, musik og bevægelse som vi håber, at du vil tage aktiv del i. Så uanset om du står i slutningen af dit arbejdsliv eller er gået på pension, så håber vi, at du vil føle dig underholdt, oplyst og inspireret.

Vi håber du får lyst til at involvere dig og engagere dig i nogle af de mange aktiviteter og fællesskaber som findes lige hér i Hovedstaden.

Messen Mere Fri Tid er arrangeret i et samarbejde mellem Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune og Røde Kors Hovedstaden.

Hvis du har spørgsmål til det du finder her på siden kan du kontakte Røde Kors Hovedstaden på: rkh.merefritid@rodekors.dk

TILMELDING 2025

Hør gode råd fra et udvalg af messeudstillere.  

“Forbered jer, det kommer ikke bare sådan.”

“Jeg synes, at jeg har fået rigtig mange god input.”