Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Café Thor er for beboere tilknyttet bostedet E-huset i Thorsgade. Her mødes en frivilliggruppe hver torsdag i nogle hyggelige timer sammen med beboerne, hvor fællesskabet har fokus på gode historier, samvær og et stort smil på læben. 

Gennem et meningsfuldt fællesskab skal Café Thor hjælpe med den ensomhed og sociale isolation beboerne oplever i deres hverdag. 

Formålet er ikke at yde behandling eller terapi, men at skabe samvær mellem mennesker. 

BLIV FRIVILLIG

Hvem hjælper du?

Som frivillig på Café Thor gør du en forskel for beboerne i E-huset, som har et aktivt alkoholforbrug. De fleste af beboerne er mænd i aldersgruppen 50-70 år. Efter et langt liv præget af alkohol har mange af dem slidt deres netværk op og mistet deres sociale relationer tidligere i livet.  

På Café Thor bliver du som frivillig en del af et fællesskab, hvor der er fokus på at beboerne i E-huset kan deltage uforpligtende, i det omfang de kan rumme på dagen.  

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig på Café Thor skal du være åben, robust, stabil og have godt humør. Det er en fordel at være fagligt interesseret, eller blot interesseret i mennesker, der lever med et alkoholmisbrug, men det kræver ingen særlig uddannelse.  

Du starter med en samtale, hvor du hører mere om aktiviteten og målgruppen, samt du får mulighed for at fortælle mere om hvem du er. 

Du bliver klædt på til rollen med introkursus, supervision, kompetencekurser og sparring.  

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Café Thor foregår hver torsdag fra kl. 16-18 i fine lokaler i E-huset på Thorsgade på Nørrebro. Vi forventer, at du som minimum kan deltage to gange om måneden. 

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om Café Thor eller muligheden for at blive frivillig? Så ring til os på 2779 4753 eller send os en mail på rkh.sind.thor@rodekors.dk

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.

Frivillighåndbog

Til frivillige i vores indsatser for psykisk sårbare