Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Fællesskabet henvender sig til beboerne, som har psykiske udfordringer og sårbarheder. Kreafællesskabet danner rammen for nogle hyggelige timer, hvor der er fokus på et åbent og rummeligt fællesskab, som beboerne kan tilgå, når de har lyst og overskud til det. Frivillige og beboere laver sammen forskellige kreative projekter – såsom maling, strikning, perler mm.

Aktiviteten har til formål at mindske beboernes følelse af ensomhed og tendens til at isolere sig gennem et inddragende, rummeligt og uforpligtende fællesskab.

Formålet med fællesskabet er hverken at yde behandling eller terapi. Det vigtigste er at møde beboerne i øjenhøjde og skabe en ligeværdig relation.

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 60100069 eller send en mail på linlad@rodekors.dk

Vil du være frivillig i Kreafællesskabet?

Som frivillig er det vigtigt, du er åben, rummelig og stabil. Du har personligt tid og overskud til at være noget for andre mennesker, som har det svært. Du er god til at lytte, og du møder mennesker i øjenhøjde.

Det kræver ingen særlig uddannelse at være frivillig og en del af fællesskabet, men det er en fordel at du er interesseret i mennesker, der har det svært og dermed er udfordret på flere parametre og kan være påvirket.

Du starter med en samtale, hvor du hører mere om aktiviteten og målgruppen, samt du får mulighed for at fortælle om hvem du er.

Du skal som frivillig deltage på et obligatorisk introduktionskursus og vil som frivillig blive tilbudt løbende kompetencekurser, supervision og sparring – så du bliver klædt på til at være frivillig.

Hvor og hvornår?

Aktiviteten foregår hver tirsdag i tidsrummet kl. 19-21 på botilbuddet Røde Mellemvej på adressen Sundbygårdsvej 1 i Sundby på Amager.

Vi forventer, at du som udgangspunkt kan forpligte dig til at deltage hver uge.

 • Savner du fællesskaber?

  Vores netværkshuse er for dig, som gerne vil møde nye mennesker i trygge omgivelser – uanset om du er ung eller ældre, har børn eller er alene.

  Læs om Netværkshuset Nørrebro
 • Vil du have en Besøgsven?

  I Besøgsvenner bliver du matchet med en frivillig, som du kan snakke med om løst og fast samt lave forskellige aktiviteter med.

  Gå til Besøgsvenner
 • Har du brug for at bevæge dig?

  Bevægelsesvenner er et tilbud til dig, der lever med psykisk sårbarhed og ønsker at skabe en relation til et andet menneske gennem bevægelse og motion.

  Få en Bevægelsesven