Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Netværkshuset Kastruplund er et mødested i Kastrup for 18-65-årige, som savner flere relationer. Her er der plads til mennesker med forskellige aldre og baggrunde, som mødes til fælles oplevelser i trygge omgivelser.

Netværkshuset drives af frivillige med stor fokus på brugerinddragelse, og huset byder på mange forskellige sociale aktiviteter, herunder gåture, fællesspisninger, NADA, kreativt værksted og Maduddeling. Derudover er der særligt fokus på at skabe et rum for de unge mellem 18 og 30 år, som kan komme i Ungværket.

 

Ungværket

Ungværket er et fællesskab for unge og voksne mellem 18-30 år, der kunne tænke sig et større netværk. Måske kender du følelsen af, at folk omkring dig har travlt med at ses med venner, gå til fester, lave spændende projekter, mens man selv sidder tilbage med en halvtom kalender? Når du ufrivilligt har for meget tid alene, kan det gå ud over humøret. I Ungværket møder du andre unge, der har det ligesom dig selv. Du får gode oplevelser, der er med til styrke fællesskabet i huset, og er med til at give dig glæde i hverdagen.

Vi mødes hver mandag kl. 17-20 for at spise sammen efterfulgt af en aktivitet. Vi kan se en film, være kreative eller spille brætspil. Cirka én gang om måneden tager vi på tur ud af huset, fx i biografen, på museum, cafe eller noget helt andet. Aktiviteterne bestemmer vi i fællesskab, så du er med til at bestemme. Vi lægger en plan op for månedens aktiviteter på Ungværkets egen Instagram hver måned. Se mere og besøg os her @ungvaerket.

I Ungværket er der plads til alle på trods af forskelligheder. Du møder åbenhed, tolerance og hjertevarme. Kom forbi Ungværket og bliv en del af et aktivt og meningsfuldt fællesskab. Vi glæder os meget til at møde dig.

Hvis du er mellem 18-30 år og har lyst til at være frivillig i Ungværket, så kontakt os for at høre mere.

 

Bliv frivillig

Som frivillig i Netværkshuset Kastruplund er du med til at understøtte et aktivt meningsfyldt fællesskab med plads til mennesker med forskellige kulturelle og sociale baggrunde.

Sammen med husets deltagere og frivillige vil du være med til at forberede og gennemføre forskellige aktiviteter som fællesspisning, værksteder og gåture samt skabe en tryg og hyggelig atmosfære.

Du skal være åben og have overskud til at lytte. Du behøver ingen særlig uddannelse for at blive frivillig. Det vigtigste er, at du er nærværende, rummelig og bidrager med positiv energi.

Følg os på Facebook og Instagram

Du kan læse mere om Netværkshuset Kastruplund på Facebook eller på vores Instagram @netværkshusetkastruplund, hvor du også kan se vores aktuelle ugeprogram.

Besøg os

Netværkshuset ligger i baghuset på Kastruplundgade 13, 2770 Kastrup.

Kontakt gerne Hildur Thorisdottir, som er daglig leder i huset, på telefon 2810 7565 eller mail hiltho@rodekors.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Bliv frivillig nu

Vil du høre mere om Netværkshuset Kastruplunds tilbud eller om muligheden for at blive frivillig?

Kontakt netværkshusets koordinator, Christine Walsøe, på telefon 2811 2110 eller mail chrwal@rodekors.dk.

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig

Jeg vil gerne høre mere om at komme i Netværkshuset