Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Terminal 1 er et værested for dig, der har afsluttet eller er ved at afslutte deres rusmiddelbehandling og ønsker at indgå i et nyt fællesskab.

I Terminal 1 kan du deltage i hyggelige aktiviter og fællesspisning. Du kan også bare kigge forbi til en kop kaffe. Vi har forskellige kreative værksteder, og du har mulighed for at deltage i de udbudte aktiviteter såsom yoga, havkajak, NADA, ture ud af huset,  kurser i gældssanering, jobrelaterede kurser og meget mere.

Det er uforpligtende at deltage i Terminal 1, og det kræver ikke tilmelding. 

 

Program for terminal 1

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 38336400 eller send en mail på rkh.claus.thestrup@rodekors.dk

Vil du være frivillig i Terminal 1?

Hos Terminal 1 kan du være med til at støtte deltagerne i at få et fristed og indgå i et nyt fællesskab.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig i Terminal 1 skal du have overskud og tålmodighed til at støtte andre mennesker. Du vil være med til at støtte brugerne i at etablere eller opretholde et liv uden misbrug. Det kræver ingen særlig uddannelse eller erfaring, men det forventes, at du er moden og stærk nok til at kunne rumme brugernes fortællinger.  

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Terminal 1 foregår i Netværkshuset Nørrebro, som ligger i forlængelse af Røde Kors Hovedstadens sekretariat. Terminal 1 er åben mandage fra 16-20. Som frivillig vil du indgå i et frivilligteam bestående af 2-3 frivillige, som er tilstede i Terminal 1 hver 14. dag. Du kan også vælge at være frivillig hver mandag.

 • Savner du fællesskaber?

  Vores netværkshuse er for dig, som gerne vil møde nye mennesker i trygge omgivelser – uanset om du er ung eller ældre, har børn eller er alene.

  Læs om Netværkshuset Nørrebro
 • Vil du have en Besøgsven?

  I Besøgsvenner bliver du matchet med en frivillig, som du kan snakke med om løst og fast samt lave forskellige aktiviteter med.

  Gå til Besøgsvenner
 • Har du brug for at bevæge dig?

  Bevægelsesvenner er et tilbud til dig, der lever med psykisk sårbarhed og ønsker at skabe en relation til et andet menneske gennem bevægelse og motion.

  Få en Bevægelsesven