Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Terminal 1 er et værested for mennesker der har, eller er ved at afslutte sin behandling og ønsker at indgå i et nyt fællesskab.

I Terminal 1 kan du deltage i hyggelige aktiviter og fællesspisning. Du kan også bare kigge forbi til en kop kaffe. Vi har forskellige kreative værksteder, og du har mulighed for at deltage i de udbudte aktiviteter såsom yoga, havkajak, NADA, ture ud af huset,  kurser i gældssanering, jobrelaterede kurser og meget mere.

Det er uforpligtende at deltage i Terminal 1, og det kræver ikke tilmelding. 

Program for terminal 1

BLIV FRIVILLIG

Hos Terminal 1 kan du være med til at støtte deltagerne i at få et fristed og indgå i et nyt fællesskab.

Hvad forventer vi af dig?  

Som frivillig i Terminal 1 skal du have overskud og tålmodighed til at støtte andre mennesker. Du vil være med til at støtte brugerne i at etablere eller opretholde et liv uden misbrug. Det kræver ingen særlig uddannelse eller erfaring, men det forventes, at du er moden og stærk nok til at kunne rumme brugernes fortællinger.  

Hvor og hvornår skal du hjælpe?  

Terminal 1 foregår i Netværkshuset Nørrebro, som ligger i forlængelse af Røde Kors Hovedstadens sekretariat. Terminal 1 er åben mandage fra 16-20. Som frivillig vil du indgå i et frivilligteam bestående af 2-3 frivillige, som er tilstede i Terminal 1 hver 14. dag. Du kan også vælge at være frivillig hver mandag.   

VIL DU VIDE MERE?

Vil du høre mere om Terminal 1 eller muligheden for at blive frivillig?

Så kontakt os her:

rkh.claus.thestrup@rodekors.dk

38 33 64 00

MØD TERMINAL 1

Terminal 1 mødes hver mandag kl. 16-20 i Netværkshuset Nørrebro, som ligger på Nordre Fasanvej 228, 2200 København N, stuen. (indgang gennem porten)

 

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.