Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Røde Kors Hovedstadens Seniorcafé er for dig, der har lyst til at være en del af et inkluderende fællesskab med andre seniorer.

Seniorcaféen er et helt nyt koncept, hvor du selv kan være med til at danne rammerne sammen med de andre deltagere. Seniorcaféen er en café med flere aktive tilbud i et hus fyldt med liv. Samlingspunktet er hyggeligt samvær og nye bekendtskaber på tværs.

Du kan blandt andet deltage i …

  • Smør-selv-frokost til 20 kr. og kaffe ad libitum
  • Bogfællesskabet, hvor en frivillig står for højtlæsning
  • Samtalegruppen ’Nye fællesskaber – nye muligheder’, som har fokus på emner som f.eks. overgange i livet, frygten for at blive ensom, boligforhold og identitet med udgangspunkt i hverdagslivet
  • Kreativ aktiviteter og forskellige spil.

Seniorcaféen er åben hver onsdag kl. 10-14 og holder til i Netværkshuset på Nørrebro på Nordre Fasanvej 228, st. (indgang via gitterporten).

BLIV FRIVILLIG NU

Hvis du har spørgsmål til Seniorcaféen eller gerne vil høre mere om at være frivillig i caféen, så er du velkommen til at kontakte os.

rkh.seniorcafe@rodekors.dk

38 33 64 00

DET GØR VI OGSÅ

Mulighederne for at blive frivillig i Røde Kors Hovedstaden er mange. Send dit navn og nummer til rkh.frivillig@rodekors.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig på vej.