Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Følelsen af ensomhed kan ramme alle. Måske er familien langt væk eller gået bort, måske er det svært at komme ud pga. et handicap, eller måske er det bare svært at få relationer til andre. Så er det rart at få besøg af én, der lytter – eller en, der deler ens interesse for bøger, film eller musik.

Besøgsvenner mødes til hyggeligt samvær en gang om ugen enten hjemme hos besøgsmodtageren eller ude, alt efter hvad man har lyst til. Man møder hinanden på tværs af alder, kultur og beskæftigelse, og tjenesten giver mulighed for at skabe en fast relation til et andet menneske.

Hvis du er interesseret i at få en besøgsven, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3833 6400.

Lever du med psykisk sårbarhed henviser vi til Besøgsvenner for psykisk sårbare.

Vil du være frivillig besøgsven?

Som frivillig besøgsven mødes du med besøgsmodtageren til en kop kaffe, en gåtur eller hyggeligt samvær i hjemmet.

Vi bestræber os på at matche dig med en besøgsmodtager, som du har god kemi med.

Hvad forventer vi af dig?  

Som besøgsven skal du have hjertet på rette sted og mod på at få en ny ven, som er anderledes end dig selv. Ved blot at bruge et par timer om ugen som besøgsven, bliver du et lyspunkt i et andet menneskes liv, og skaber glæde for jer begge to.   

Hvor og hvornår skal du hjælpe?   

Du besøger besøgsmodtageren i eget hjem. Besøget foregår i dagtimerne, typisk én gang ugentligt og varer typisk 2 timer.

Vil du være teamleder?

Har du lyst til at være en del af Besøgstjenesten som teamleder søger vi netop nu flere teamledere. Som teamleder matcher du besøgsmodtagere med besøgsvenner og er dermed med til hjælpe ældre medborgere med at få deres ønske om en besøgsven opfyldt. Læs mere her: Besøgstjenesten søger nye teamledere – frivilligjob.dk

Vil du høre mere om at være frivillig besøgsven?

Er du interesseret i at blive Gåven?

Læs mere om Gåvenner her

Vil du være Ringeven?

Læs mere her og tilmeld dig