Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Herreklubben er et fællesskab for mænd, der er fyldt 65 år. Herreklubben er et aktivt fællesskab, der mødes om at lave ting sammen – for eksempel tager på udflugt, spiser rundstykker, mødes om samtaleemner, synger eller hjælper med praktiske/håndværksmæssige opgaver i Røde Kors Hovedstadens andre aktiviteter.

I Herreklubben kommer du med på udflugt, og kan selv være med til at vælge, hvor turene skal gå hen. Det kan for eksempel være en fælles bustur til en seværdighed eller en byvandring med et bestemt tema, f.eks. krimivandring på Nørrebro. Hver anden torsdag tager klubben på tur og modsatte uger mødes klubben i Netværkshuset på Nørrebro og har et tema på programmet.  

I Herreklubben er der er rig mulighed for selv at være med til at sætte præg på, hvad klubben skal beskæftige sig med i fremtiden.   

Se kommende arrangementer på Facebook

 

Bliv frivillig i Herreklubben

 

Herreklubben er anderledes fra andre aktiviteter, da du både er frivillig samt en del af klubben/medlem. Du er derfor både med til at arrangere aktiviteter samt deltager.   

Hvor og hvornår skal du hjælpe?   

Herreklubben mødes hver torsdag. Hver anden torsdag tager klubben på tur og modsatte uger mødes klubben i Netværkshuset på Nørrebro. 

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig