Spring til indhold (tryk på Enter)
Røde Kors Hovedstaden

Kom med i Herreklubben

Herreklubben er et aktivt fællesskab, der mødes om at lave ting sammen – for eksempel tager på udflugt, spiser rundstykker, mødes om samtaleemner, oplæg eller synger.

I Herreklubben er der er rig mulighed for selv at være med til at sætte præg på, hvad klubben skal beskæftige sig med i fremtiden.

I Herreklubben kan du deltage i en månedlig udflugt, og du kan være med til at vælge, hvor turen skal gå hen. Det kan for eksempel være en tur på et museum eller et spændende sted i lokalområdet. Herreklubben mødes torsdage kl. 10-12 i Netværkshuset Nørrebro, Nordre Fasanvej 228, 2200 København N med undtagelse af den første torsdag i måneden, hvor vi tager på udflugt.

Er du nysgerrig på, om Herreklubben er noget for dig? Så er du altid velkommen til at komme forbi.

Det er uforpligtende at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Herreklubbens facebookside kan du læse mere om nogle af vores arrangementer

Brug for mere information?

Har du spørgsmål til Herreeklubben, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 38336400 eller sende os en mail til rkh.herreklub@rodekors.dk

 • Vil du hellere have en gåven?

  Gåvenner er et tilbud for dig, der er fyldt 65 år, og som ønsker at få mere frisk luft og bevægelse ind i din hverdag samtidigt med, at du lærer et andet menneske at kende.

  Få dig en gåven
 • Foretrækker du Tryghedsopkald?

  Tryghedsopkald er for dig, der bor alene og som gerne vil blive ringet op hver dag af den samme frivillige for at sikre, at du har det godt.

  Få et Tryghedsopkald
 • Vil du med på tur?

  Turtjenesten tilbyder forskellige oplevelser for dig, der er fyldt 65 år og bor i Københavnsområdet.

  Se hvilke ture vi tilbyder